C.S.C. MIZIL PH – PLAN COMPETIȚIONAL 2017

Aşezat la poalele Tohanilor, aproape de celebrele podgorii şi numit de către unele persoane „Poarta Bărăganului”, oraşul Mizil, poate ocupa un loc aparte şi pe “Harta Sportului Columbofil din România”. Cu un potenţial columbofil deosebit, dar cu mai multă unitate şi profesionalism, Mizilul poate deveni o capitală a sportului columbofil din Romania.

C.S.C. MIZIL, club emblemă al oraşului, afiliat la Academia de Sport Columbofil, a organizat o întâlnire columbofilă, cu participarea reprezentanţilor mai multor cluburi din zonă, având ca obiectiv definitivarea planului competiţional la categoriile viteză şi demifond, pentru anul 2017.

Profesionalismul, maturitatea şi înţelegerea au fost cele trei deziderate care au condus către o conduită corectă şi au generat o rezultantă clară:

 

 Planul competitional 2017 – categoriile viteză şi demifond

 

          Realizarea şi stabilirea acestui obiectiv încă de la această dată, asigură stabilitate pentru fiecare membru columbofil şi nu în ultimul rînd, transmite un mesaj de încredere şi solidaritate pentru toţi columbofilii din zonă.

Participanţi la întâlnire au fost reprezentanţi ai cluburilor columbofile din Mizil, Tomşani, Gherghiţa, Ulmeni şi Stâlpu. Cu acest prilej s-a stabilit planul competitional 2017,  pentru această grupare columbofilă.

 

 

s6306180 s6306182s6306184

Lasă un răspuns