INTALNIRE LA NIVEL INALT

REPREZENTANTII COMPANIEI KEHUI ÎN VIZITA LA
ACADEMIA DE SPORT COLUMBOFIL.

În urma cu câteva zile, reprezentantii companiei KEHUI din China au fost prezenti în Romania, în acest sens, au avut loc câteva întâlniri între acestia si reprezentantii Academiei de Sport Columbofil. S-au pus bazele unei colaborari pe termen lung, s-au prezentat câteva principii esentiale care stau la baza sportului columbofil în Romania si pe care reprezentantii Academiei îsi propun sa le perfectioneze .
Asa cum stiti, institutia noastra a promovat noul concept Academy – Derby, urmând ca în perioada urmatoare, pe baza planurilor competitionale depuse de cluburile membre, sa stabilim etapele care vor fi premiate în cadrul conceptului Academy-Derby. Acest proiect a fost prezentat si reprezentantilor companiei KEHUI, acestia asigurându-ne de tot sprijinul de care avem nevoie.
De asemenea, compania KEHUI se va implica si în proiectul COLUMBODROMULUI PIGEON-BEST un alt partener important al Academiei. Amintim faptul ca columbodromul se va construi în judetul Prahova si va reprezenta o noua provocare pentru simpatizantii sportului columbofil din Romania.

delegatie_chineza

Lasă un răspuns