PROIECT: REGULAMENTUL SPORTIV AL A.S.C.

Nota:

Va prezentam proiectul Regulamentului Sportiv al A.S.C.care va intra in vigoare incepand cu sezonul competitional 2017.

Succesul de care s-a bucurat Academia de Sport Columbofil in randul cluburilor din Romania intr-un timp extrem de scurt, ne onoreaza si ne determina sa raspundem cu promptitudine si sa oferim cadrul necesar desfasurarii activitatii specifice a cluburilor afiliate si a celor care se vor afilia in viitor.

In acest sens, va prezentam  Regulamentul Sportiv al A.S.C. şi  speram ca va satisface asteptarile tuturor columbofililor.

Proiectul este unul ambitios, cu elemente noi care sa duca la rezultate echilibrate si sanse egale pentru toti columbofilii, indiferent de zona din care provin, pentru ca la sfarsitul anului competitional, in expozitia nationala a A.S.C., sa fie prezentati porumbeii/crescatorii care merita si care si-au castigat cinstit acest drept.

De fapt, prin regulamentul sportiv al A.S.C., am încercat să stabilim regulile care conduc spre concursuri echitabile, să transmitem un mesaj  puternic către cluburile columbofile, autonomia  acestora si dreptul la libera asociere fiind atribute esenţiale pentru instituţia noastră.

Asa ca, dragi prieteni columbofili, avand in vedere ca acest regulament va intra in vigoare incepand cu sezonul competitional 2017, aveti de acum suportul pe care sa va construiti proiectele columbofile viitoare.

Cresterea porumbeilor si sportul  cu porumbei este un hobby, intelegem sa va oferim un mediu placut si corect , intelegem ca trebuie sa va rasplatim cu respectul pe care il meritati.

Lasă un răspuns